Du er ikke logget på.


Kære gæst, velkommen til Gladiatus.DK. Hvis det er dit første besøg her bør du læse Hjælp siden. Den forklarer i detaljer hvordan denne side fungerer. For at kunne bruge alle sidens funktioner skal du registrere dig. Brug venligst registrerings formularen, for at registrere dig her eller læs mere information omkring registrerings processen. Hvis du allerede er registreret kan du logge ind her.

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

2

02.03.2011, 11:40

Indledning

En kort introduktion.


Denne guide er lavet for at give dig, den nye bruger på Gladiatus.dk, en god start på forummet. Det kan dog være lidt tung læsning at komme igennem, men det vil i sidste ende betale sig, da forummet her har meget forskelligt at byde på. Og alt er ikke lige synligt.
Nogle ord og forkortelser kan være svære at gennemskue. Derfor er der i slutningen af denne guide en kort forklaring på hvad disse forkortelse og ord er og betyder.

Gladiatus.dk Teamet håber at din tid i spillet og her på forummet vil blive en god tid og du vil hygge dig grusomt meget :)

OBS:
Vi ønsker altid at forbedre os, så hvis der er noget der kan blive skrevet om i denne guide er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres på en af de måder der beskrives i afsnittet: ”Kontakt – Hvordan du kontakter teamet”.

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

3

02.03.2011, 11:44

Regler

Det du skal forholde dig til.


Her på forummet er der en række regler du skal følge. Disse regler er blevet lavet for at alle skal have det sjovt på forummet, samt undgå at man bryder nogle love ved at poste sine meninger, links og billeder på forummet.
Reglerne er delt op i flere dele. Det vil sige at vi har et hoved-regelsæt og en masse mindre regelsæt til de forskellige afdelinger.
Alle regler er placeret under afdelingen ”Regler”.

Hoved-regelsættet kan du finde her:
Board regler
Resten kan du finde her:
Regler for Ordenspræsentation
Flere links vil komme.

Når opdateringen af forummet kommer til Gladiatus.dk, vil denne del af guiden blive skrevet om til at omhandle forståelsen af disse regler. Men eftersom det er planen at reglerne skal laves om virker det lidt forkert at skrive dette nu.
Ligeledes kan det være forkert at alle regler er placeret under afdelingen ”Regler”, da det er en proces der muligvis tager længere tid end ventet at lave. Hav derfor tålmodighed hvis dette ikke er korrekt.

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

4

02.03.2011, 11:56

Afdelinger

Hvad de bruges til og hvor du skal gå hen.


Selve forummet er delt op i hovedgrupper, afdelinger og underafdelinger. Hovedgrupperne er de mørke bjælker med et PLUS eller MINUS ud for det. Afdelingerne står herunder med et stort G udfor og herunder ligger underafdelingerne med et lille SVÆRD udfor.
Selve hovedegrupperne kan der ikke skrive i da disse kun bruges til at dele forummet op. Men i de to andre afdelinger kan der normalt skrives i.
Følgende hovedgrupper, afdelinger og underafdelinger findes lige nu på forummet. Klik på en af Hovedgrupperne for at læse om de forskellige eller blot scroll ned og læs om dem fra en ende af.

Oversigt:
Nyheder
Spillet
Community
Teamet
- Hvem er hvem – Teamet
Regler

Gladiatus
Hjælp og Spørgsmål
- Spil hjælp
- Guides og Tricks
- Forum og IRC hjælp
Spil- og Stavefejl
Forslag til spil og forum
- Events
Yderligere ting
- Dialog med teamet

Spillet
Hall of Fame
- HoF PvP
- HoF PvE
- HoF Orden
- HoF Arkiv
Server 1 – 7
- Ordenspræsentation
- Arenaen
- Løs snak
Account byt / Farvel

Rollespils område
Byen Gabii
- Kreation af karakter

Kroen
Krostuen
Spillebordet
Gallerivæggen
Månedens Gladiator

Arkiv
Nyheds Arkiv
Hjælp, Spørgsmål, Guides og FAQs Arkiv
Spil- og Stavefejls Arkiv
Forslagsarkiv
Gladiatus Arkiv
Spillets Arkiv
Kroens Arkiv

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

5

02.03.2011, 11:57

Nyheder

Hovedgruppe


Spillet
I denne afdeling kommer al vigtig information omkring spillet. Nye servere, nye opdateringer og andre relevante ting omkring spillet.

Community
I denne afdeling kommer al vigtig information omkring vores lille community. Ændringer på forummet, konkurrencer og andre relevante ting omkring forummet og til tider ting der indirekte har noget med spillet at gøre.

Teamet
I denne afdeling kommer al information omkring ændringer i vores Team-sammensætning. Nye Trial’s, GO’er, MOD’s og andre lignende informationer omkring Teamet.
- Hvem er hvem - Teamet
Denne under-afdeling er til for at medlemmer i Teamet kan skrive lidt om dem selv og i kan komme med små spørgsmål omkring deres person. Et team-medlem er ikke tvunget til at oprette en tråd her og er ligeledes ikke tvunget til at besvare et hvilket som helst spørgsmål der bliver stillet dem her.
Det er af egen fri vilje og hvis de føler at det er for personligt at svare på, går de det ikke.

Regler
I denne afdeling ligger alle vores regler. Både spille-reglerne, forums-reglerne og afdelingsreglerne. Disse regler skal følges under alle omstændigheder og må ikke blive brudt uden speciel forud indhentet tilladelse fra enten GA, BA eller CoMa. Forvent dog aldrig en tilladelse til at bryde reglerne. Det er mere undtagelsen end reglen at dette tillades!

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

6

02.03.2011, 12:00

Gladiatus

Hovedgruppe


Hjælp og Spørgsmål
I denne afdeling ligger der under-afdelingerne der er delt op alt efter hvilket sted man har brug for hjælp til. Du kan ikke skrive nogen i denne afdeling, men det kan du i de tre under-afdelinger.
- Spil hjælp
Denne under-afdeling er til spørgsmål omkring spillet og dens virke. Her kan du stille spørgsmål som f.eks. hvad man kan bruge Værtshuset til, hvor man kan finde en bestemt type monster eller hvordan man bærer sig ad med at slå en bestemt boss. Bare for at slynge nogle eksempler ud. Inden du spørger, så tjek dog lige ”Guides og Tricks”.
- Guides og Tricks
Denne under-afdeling er hvor du kan finde eller skrive dybdegående guides, små tips og tricks så alle andre spillere af Gladiatus kan få det samme ud af spillet. Start med at tjekke disse guides ud, inden du spørger om hjælp til noget. I langt de fleste tilfælde står dit svar allerede i disse tråde.
- Forum og IRC hjælp
Denne under-afdeling er til spørgsmål omkring brugen af forummet. Her kan du stille spørgsmål som f.eks. hvordan man kommer på IRC, svare tråde eller hvordan man finde rundt på forummet. Det er i denne afdeling du også kan findes guides til lige netop IRC og hvor denne guide også ligger og gemmer sig ;)

Spil- og Stavefejl
I denne afdeling kan man indrapportere spillefejl og stavefejl. Hvis du har fundet en spillefejl som man kan misbruge til at få en ikke tilsigtet fordel i spillet, som f.eks. finder en fejl der giver dig ubegrænset mængder af guld, er du forpligtiget til at indrapportere dette til teamet via Ticket. Er fejlen en mindre sag, som f.eks. en fejl hvor dine venner ikke bliver tilføjet din venneliste, kan du indrapportere fejlen i denne afdeling. Så sender teamet fejlen videre til GF der så vil lave den snarest muligt.
Det samme gør sig gældende for stavefejl i spillet. Skriv hvad der står og hvad der burde stå. Så vil teamet rette fejlen så hurtigt som muligt.

Forslag til spil og forum
I denne afdeling kan man komme med sine forslag til spillet eller forummet. Det kan være i form for nye funktioner i spillet, ændre af spillets indstillinger og andet lignende. Samt ligeledes komme med forslag til nye afdelinger på forummet eller hvad man nu engang mener der måske skulle laves om og tilføjes.
Jo mere detaljeret og gennemtænkt forslag du stiller, jo større chance er der for at forslaget bliver gennemført.
- Events
Denne under-afdeling er til at komme med forslag til events i spillet eller på forummet. Hvilken slags konkurrencer man gerne ser bliver lavet, eller et hvilket som helst andet event man ønsker at se ske i spillet eller på forummet. Som sagt her over: Jo mere detaljeret og gennemtænkt forslag du stiller, jo større chance er der for at forslaget bliver gennemført.

Yderligere ting
I denne afdeling kan du skrive om alle de ting der omhandler Gladiatus, men som ikke passer ind i nogen af de andre afdelingers beskrivelse af indhold. Det vil sige at det er her man opretter sin tråd, hvis ens indhold er om Gladiatus, men ikke er et spørgsmål, forslag eller en fejl rapportering.
- Dialog med teamet
Denne under-afdeling er til at have en direkte dialog med teamet. Man kan få lov til at gå lidt mere direkte til værks her, men som alle andre steder på forummet er det ikke tilladt at svine nogen til her, samt diskutere bestemte bans. Afdelingen er blevet til for at samle de tråde der er direkte spørgsmål til teamet som ikke behøver andres meninger. Det er dog ikke imod reglerne at skrive hvis man er uenig med en anden bruger.

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

7

02.03.2011, 12:02

Spillet

Hovedgruppe


Hall of Fame
I denne afdeling kan man se alle de rekorder som andre spillere har sendt ind fra de danske servere. Det er her man kan se om man kan komme på listen med sin rekord eller blot følge med i hvad det ypperste vi her i Danmark har lavet. Denne afdeling kom til i midten af December og er trods spillets alder ret ny på Gladiatus.dk.
- HoF PvP
Denne under-afdeling er til at indsende de rekorder der har med PvP at gøre.
- HoF PvE
Denne under-afdeling er til at indsende de rekorder der har med PvE at gøre.
- HoF Orden
Denne under-afdeling er til at indsende de rekorder der har med Ordner at gøre.
- HoF Arkiv
Denne under-afdeling er til at indsamle alle rekorder der er blevet sendt ind og blevet opdateret på HoF listerne.

Server 1 – ?
I denne afdeling ligger der under-afdelinger der har noget at gøre med den server som du spiller på. Er du gået under ”Server 1” kan du finder en masse fra spillere der spiller på server 1 og er du gået under ”Server 4” kan du finder ting fra spiller på server 4 osv. Du kan ikke skrive i denne afdeling, men det kan du i underafdelingerne.
- Ordenspræsentation
Denne under-afdeling er til at Ordner i spillet kan præsentere sig selv og samtidig annoncere at de enten lige er startet op, at de søger medlemmer eller blot vil gøre opmærksom på at de rent faktisk findes på serveren. Alle simpelthen alle af de tre nævnte :)
- Arenaen
Denne under-afdeling er til at poste sine kamprapporter i, hvis man ønsker at vise et heldigt slag eller bare at man har vundet over en eller anden bestemt. Husk at læse reglerne for at poste en kamprapport før du gør det.
- Løs snak
Denne under-afdeling er til al snak der er relateret til den bestemte server som du befinder dig på, men ikke passer i de andre under-afdelinger. Vær dog opmærksom på at dit emne er Gladiatus og server relateret. Ellers bør du smide din tråd i ”Krostuen”.

Account byt / Farvel
I denne afdeling kan du enten give din konto væk, bytte din konto til en anden, søge efter en konto eller blot sige farvel og tak til alle gladiatus spillere inden du forsvinder fra spillet helt.

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

8

02.03.2011, 12:03

Rollespils område

Hovedgruppe


Nedlagt! Nye afdeling i stedet: Ordensområde. Liste opdateres snarest!
Byen Gabii
I denne afdeling kan man rollespille lidt. Rollespillet foregår i det gamle rom, præcist som i spillet, men her er der fokus på bylivet i stedet for kampe. For at være med er det eneste du skal gøre, at skabe en karakter du kan bruge i ”Kreation af karakter” og så bare starte med at skrive i tråden ”[Offentlig] Hovedegade”.
- Kreation af karakter
Denne under-afdeling er til at skabe dig en figur du kan spille i afdelingen ”Byen Gabii”. Tjek reglerne før du opretter en karakter.

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

9

02.03.2011, 12:07

Kroen

Hovedgruppe


Krostuen
I denne afdeling er det rent hygge. Her kan man skrive om hvad som helst så længe at man ikke bryder forumreglerne. Det kan være om alt fra legetøj til politik og små ligegyldige ting i ens hverdag man føler er vigtige nok til at blive delt. Husk dog alt med måde, hvilket betyder at tråde uden noget specifik formål vil blive betragtet som Spam.

Spillebordet
I denne afdeling kan man deltage i små forumspil. Spil der er speciel lavet til forummer. Det er ikke ”ægte” spil, men spile som kan spilles ved at besvare trådene. F.eks. et tal spil hvor man tæller til 1 million. Ikke alle spil er lige sjove, men de får alle en chance her.

Gallerivæggen
I denne afdeling kan man poste sine billedere man har tegnet, eller billeder man har lavet om til såkaldte signature. Her kan være grafiske konkurrencer og snak omkring programmer til billedmanipulation og andet lignende.

Månedens Gladiator
I denne afdeling kan man nominere og stemme på ”Månedens Gladiator”. Månedens Gladiator er en lille ”Tak” til de spillere der har gjort en forskel i spillet, på forummet eller endda begge steder. Kik her ned og vær med til at stemme og måske endda nominere en du respektere på Gladiatus.dk.

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

10

02.03.2011, 12:08

Arkiv

Hovedgruppe
Nyheds Arkiv / Hjælp, Spørgsmål, Guides og FAQs Arkiv / Spil- og Stavefejls Arkiv / Forslagsarkiv / Gladiatus Arkiv / Spillets Arkiv / Kroens Arkiv
I alle disse afdelinger er gamle tråde fra hele forummet arkiveret for at du nemt kan finde dem frem via en søgning. For at lette din søgning er trådene delt op i afdelinger der er eller minder om afdelingernes egne navne. Er du i tvivl om hvilket arkiv der indeholde hvilken slags tråde, kan dette læses under Arkivets navn.

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

11

02.03.2011, 12:10

Funktioner

Hvilke findes og hvad de bruges til


Denne del af guiden vil blive tilføjet snarest muligt.
Læs evt. forummets hjælp på engelsk her: Help

Har du glemt dit password? Så start med at brug "Glemt password" funktionen.
Kommer din mail aldrig og den ikke ligger i SPAM folderen, så kontakt forum-teamet.
Der kan være problemer med Hotmail kontoer, da hotmail tit blacklister GF email lister.

Husk: Vi vil ALDRIG bede om en adgangskode. Hverken til din bruger eller din email. Så giv den ALDRIG ud til nogen du ikke kender eller stoler på 110%!!!

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

12

02.03.2011, 12:15

Team-struktur

Hvem er hvem og hvad de laver


Teamet er delt op i to afdelinger: Spillet og Forummet.
Spil-teamet operere inde i spillet. Det er dem der sikre at spilles regler bliver overholdt og dem der ikke overholder reglerne bliver straffet. Husk derfor altid at have læst reglerne.
Forum-teamet opererer på forummet. Det er dem der sikrer at forummets regler bliver overholdt og dem der ikke overholder reglerne bliver straffet. Igen husk derfor altid at have læst reglerne.

Team-struktur:


Alle:
Community Manager(CoMa) er hovedansvarlig for Gladiatus.dk og bestemmer over Team Manager(TM), Game Admin(GA) og Board Admin(BA).

Team Manager:
Team Manager (TM) fungerer som et bindeled mellem forummet og spillet, og er derfor chef for både BA og GA. Dette er den øverste person i teamet inden CoMa.

Spil-teamet:
GA’en er chefen for spil-teamet og har en eller flere Super Game Operatores(SGO) under sig, som igen har en eller flere Game Operators(GO) og Trials(T-GO) under sig.
Det er GO’er og T-GO’er der bortviser folk fra spillet. Hvis man ønsker at klage over en afgørelse gjort af en GO eller en T-GO, skal man klage til den SGO der er ansvarlig for dem. Ønsker man at klage videre efter at have klaget til SGO’en skal man sende klagen til GA der vil have det sidste ord i sagen og stadfæster eller ophæver bortvisningen.
Det er næsten det samme for forum-teamet. Bare en smule anderledes.

Forum-teamet:
BA’en er chefen for forum-teamet og har en eller flere Super Moderators(SMOD) under sig, som igen har en eller flere Moderators(MOD) og Trials(T-MOD) under sig.
Det er MOD’er og T-MOD’er der advare folk. Hvis man ønsker at klage over en advarsel givet af en MOD eller en T-MOD, skal man klage til den SMOD der er ansvarlig for dem. En SMOD kan ydermere på baggrund af ens antal af advarsler, bortvise en fra forummet. Ønsker man at klage videre over en advarsel, eller en bortvisning, efter at have klaget til SMOD’en skal man sende klagen til BA der vil have det sidste ord i sagen og stadfæster eller ophæver advarslen/bortvisningen. Desuden findes der en Event Manager, som er ansvarlig for konkurrencer og andre underholdende ting på board - dette er personens eneste funktion, og vil derfor ikke tage sig af almindelige moderatorarbejde (eksempelvis at give warns og flytte tråde).

Hvem er hvad:
Du kan altid se på denne side hvem der er hvad: Team

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

13

02.03.2011, 12:20

Kontakt

Hvordan du kontakter teamet


Der er mange måde hvor på man kan kontakte teamet. Dog skal man være opmærksom på at nogen årsager til kontakt kræver at man kontakter teamet på en bestemt måde. F.eks. hvis du er bortvist fra spillet eller forum. Hvis du kontakter teamet forkert kan du risikere yderligere sanktioner og/eller intet svar.

Du kan kontakte teamet på følgende måde:
E-mail, PM, Forum eller Ticket. Sidst nævnte er altid det rigtige valg!
Hvilket metode du bruger kommer dog stærkt an på hvad du ønsker at samtalen skal indeholde.
Læs nogle eksemplar herunder.
 • Du er blevet bortvist fra spillet:
  Opret en ticket til Game-teamet – Det er det eneste sted du må diskutere en bortvisning. Gøres det via Email eller PM svare GO’erne ikke og du kan muligvis komme til at spørge den forkerte GO der ikke ved noget om din sag. Gøres det via forummet vil du modtage en advarsel for at have diskuteret en specifik bortvisning i offentligt rum, imod vores regler.

 • Du er blevet bortvist fra forummet:
  Opret en ticket til Board-teamet - Det er det eneste sted du må diskutere en bortvisning. Gøres det via Email eller PM svare MOD’sne ikke og du kan muligvis komme til at spørge den forkerte MOD der ikke ved noget om din sag. Gøres det via forummet igennem en ny bruger, vil den nye bruger blive bortvist og din bortvisning vil blive forlænget hvis den er tidsbegrænset.

 • Du har fået en advarsel på forummet:
  Opret en ticket, email eller PM til den MOD der har givet dig advarslen, hvis du ikke er enig i vedkommendes beslutning. Ønsker du at kunne klage videre over din advarsel bør du dog oprette en ticket allerede ved første kontakt for at få den bedste og hurtigste gennemgang af din sag.

 • Du har et spørgsmål direkte til teamet:
  Opret en tråd under ”Dialog til teamet” på forum eller skrive til GA/BA hvis det er mere specifikt, enten på email eller PM.

 • Du har et spørgsmål til et bestemt teammedlem:
  Her kan du kontakte personen som du ønsker: email, PM, ticket eller forummet. Husk dog at vælge du forummet må du ikke skrive noget om specifikke bortvisninger eller lignende.

For at skrive til teamet via deres email eller PM, tjek Team-siden for dette.
For at oprette en ticket, gå ind på support.gladiatus.dk
Er du i tvivl om hvordan du opretter en ticket, læs guiden.

 • "Sundgaard" startede denne tråd

Indlæg: 224

Geografisk placering: Vallensbæk

Beskæftigelse: Pædagog-medhjælper

 • Send privat besked

14

02.03.2011, 12:24

Forkortelser

Hvad de betyder


Her kan du læse omkring ord og forkortelser der bliver brugt her i guiden og på forummet til dagligt. Er der et ord du ikke kender eller forstår som ikke står i dette afsnit, kontakt venligst BA’en så han kan svare dig og tilføje det her. (Ordene står i alfabetisk rækkefølge)
 • TM
  Team Manager. Et team medlem der er øverste chef for både spillet og forummet.
 • BA
  Board Administrator. Et team medlem der er øverste chef for de team medlemmer der arbejder på forummet. T-MOD’s, MOD’s og SMOD’s.
 • Board
  Forum. Board er blot det engelske ord for forum. Engelske udtryk og ord er oftest brugt i spillet og på forummet da Gladiatus er udgivet på mange sprog.
 • CoMa
  Community Manager. En GameForge ansat der er øverste chef for hele Gladiatus.dk. Denne person sidder i GameForges hovedkvarter i Karlsruhe, Tyskland.
 • Community
  Fællesskab. Community er blot det engelske ord for fællesskab/samfund. Engelske udtryk og ord er oftest brugt i spillet og på forummet da Gladiatus er udgivet på mange sprog.
 • GA
  Game Administrator. Et team medlem der er øverste chef for de team medlemmer der arbejder inde I spillet. T-GO’er, GO’er og SGO’er.
 • GF
  GameForge. Firmaet der har lavet dette spil, samt mange andre spil. Tjek Gameforge.com for mere info.
 • GO
  Game Operator. Et team medlem der arbejde inde i spillet og sikre at spillerne overholder alle spillereglerne.
 • HoF / Hall of Fame
  Æresgalleri. Det sted hvor vi ære og husker de store krigere. Sagt på en anden måde, det er et sted hvor man skriver de rekorder som folk laver i Gladiatus. Det er et engelske udtryk som oftest bruges i spillet og på forummet da Gladiatus er udgivet på mange sprog.
 • Ingame
  I spillet. Ingame er det engelske udtryk for inde i spillet. Bliver oftest brugt pga det er kortere og fordi at Gladiatus er blevet udgivet på flere sprog.
 • NPC
  Non-Playing Character. Oversat betyder det ”Ikke spillende karakter” og bruges som beskrivelse af de figurere som findes i spillet der ikke har en levende person bag sig. Altså en figur der spilles af computeren. I Gladiatus er det tætteste vi kommer på en NPC, en lejesoldat. Eller hvis man ser bort fra at de rent faktisk ikke gør noget, en af købmændene.
 • MOD
  Moderator. Et team medlem der arbejder på forummet og sikre at brugerne overholder alle forumsreglerne.
 • PM
  Private Message. Oversat betyder det "Privat Besked" og er betegnelsen for det beskedsystem der er her på forummet. Dette beskedsystem kan bruges til at snakke privat sammen med andre brugere her på forummet uden nogen andre kan læse eller blande sig i jeres samtale.
 • PvE
  Player vs Environment. Oversat betyder det ”Spiller mod omgivelserne” og bruges i forbindelse med kampe der udfolder sig mod de monstre der findes i spillet. Disse monstre bliver også kaldt NPC’er af enkelte men er ikke helt korrekt trods det dækker dem fint.
 • PvP
  Player vs Player. Oversat betyder det “Spiller mod spiller” og bruges I forbindelse med kampe der udfolder sig mellem de forskellige spillere der spiller på Gladiatus.dk.
 • SGO
  Super Game Operator. Et team medlem der sørger for at GO’erne gør deres arbejde på den bedst mulige måde og sikre dig en korrekt behandling hvis du skulle ønske at klager over en GO.
 • SMOD
  Super Moderator. Et team medlem der sørger for at MOD’s gør deres arbejde på den bedst mulige måde og sikre dig en korrekt behandling hvis du skulle ønske at klager over en MOD.
 • T-GO
  Trial-Game Operator. Et team medlem der er under oplæring som GO.
 • T-MOD
  Trial-Moderator. Et team medlem der er under oplæring som MOD.
 • Team / Teamet
  Hold / Holdet. Team er blot det engelske ord for hold trods at vi danskere også har taget det til os som et dansk ord. Betegnelsen Teamet bruges oftest for at henvise til dem der hjælper til med at holde orden i spillet og på forummet.
 • Ticket
  Support. Et system der er skabt for at kunne give dig den bedst mulige service i en hvilken som helst sag. Det sikre at al kommunikation mellem dig og teamet er registreret i tilfælde af at du vil klage over den behandling du har modtaget eller lignende. Systemet ligger på support.gladiatus.dk